پمپ دیافراگمی در صنعایع بسیار کاربردی و مفید است. استفاده از پمپ دیافراگمی در بسیاری صنایع نفت و گاز و صنایع کاشی و سرامیک و صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله می خواهیم شما را با نحوه کارکرد پمپ دیافراگمی و همچنین برخی کاربرد های آن آشنا کنیم. در مطالب قبل شما را با انواع مکانیکال سیل آشنا کردیم. در ادامه با ما همراه باشید تا در مورد پمپ دیافراگمی اطلاعات بیشتری به دست آورید.
از پمپ دیافراگمی چه می دانید؟
پمپ دیافراگمی در جا به جایی و انتقال مثبت نقش بسیار مهمی دارد. راه اندازی و کارکرد پمپ دیافراگمی به چه صورتی است؟ نحوه عملکرد پمپ دیافراگمی به صورت پنوماتیکی و یا دستی و یا برقی می باشد. همانطور که می دانید یکی از پر مصرف ترین پمپ های دیافراگمی را می توان پمپ های بادی بر شمرد.
پمپ دیافراگمی از دو دیافراگم تشکیل می دهد، فشار هوا باعث عملکرد و به کار افتادن پمپ می شود. علاوه بر این شیر اطمینان به یک محفظه ی هوا در پشت پمپ دیافراگمی دارد.
آشنایی با بدنه و جنس پمپ های دیافراگمی
معمولا پمپ های دیافراگمی بسیار با کیفیت و محکم هستند. بدنه برخی از پمپ های دیافراگمی شامل:
- PVDF
- PTFE
- چدن
- آلومینیوم
- استیل ضد زنگ
- تفلون و … می باشد.
آیا می دانید چرا استفاده از پمپ دیافراگمی در صنعت بسیار مفید است؟
مقدار فشار آبدهی در پمپ دیافراگمی تغییر پذیر است. در پمپ های دیافراگمی لازم نیست تا از مقدار معینی فشار باد استفاده کرد. علاوه بر این می توانید مقدار فشار پمپ را تنظیم کنید. با تغییر فشار به همراه تنظیم هوای کمپرسور می توان میزان دبی پمپ را نیز عوض کرد.
پمپ دیافراگمی دارای مکش خودکار می باشد. روی سیالات مختلف می توان به وسیله این نوع ویژگی پمپ های دیافراگمی مکش انجام داد. لازم به ذکر است که مکش توسط این نوع پمپ ها بدون هیچ گونه تجهیزات جانبی انجام می شود.
برای تهیه و خرید بهترین انواع پمپ دیافراگمی می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.
۰۹۱۴۴۱۱۱۷۶۹